Antep Fıstıklı Tahin Helva Antep Fıstıklı Tahin Helva
Geleneksel bir Türk tatlısı olan antep fıstıklı tahin helvası, sahip olduğu enerji ile her zaman ısıtıcı, tok tutucu ve enerji verici besin maddesi olarak...

Kakaolu Tahin Helva Kakaolu Tahin Helva
Helva, sofralarda ve özel toplantılarda vazgeçilemeyen geleneksel tatlımız olarak çok özel bir yere sahiptir....

Sade Tahin Helva Sade Tahin Helva
Tahinden imal edilen helva,kolesterol içermez,aynı zamanda enerji protein deposudur,içerdiği çöven ile bulaşıcı hastalıklara karşı koruyucu fayda...

Cevizli Yaz Helvası Cevizli Yaz Helvası
İrmiğin ceviz ile bileşiminden oluşan cevizli yaz helvası oldukça besleyici ve doğal bir...

Vişne Reçeli Vişne Reçeli
Vişne Reçeli, elverişli olgunlukta, sağlam, yıkanmış, sapları ve varsa çanak yapraklan ayıklanmış, gerektiğinde çekirdekleri çıkarılmış bütün, yarım veya daha küçük parçalar...

Çilek Reçeli Çilek Reçeli
Pembe renkli ve kokulu bir bitki olan çilek oldukça yararlı ve besleyici bir meyvedir. Çilekte bol miktarda demir ve fosfor bulunur,c,b ve k vitamini açısından...

Kayısı Reçeli Kayısı Reçeli
Kayısıda bol miktarda b vitamini vardır. Kabızlığa tazesi, kurusu ve reçeli iyi gelir....

Ahududu Reçeli Ahududu Reçeli
Ahududu duta benzeyen meyvesi kırmızı etli, sulu ve güzel kokuludur. Yaz başında çiçek açar, temmuz-ağustos ayları meyvesi olgunlaşır ve toplanır....

Gül Reçeli Gül Reçeli
Gül baş ağrılarına ve mide rahatsızlıklarına iyi gelir. 20. yüzyıla yani modern tıbba kadar gül tedavide ve ilaç yapımında çok yararlanılan bir çiçek. Gül, mideye iyi geliyor,...

Böğürtlen Reçeli Böğürtlen Reçeli
Yabani dut olarak da adlandırılan böğürtlenin sayısız faydası vardır. Özellikle demir ve c vitamini zengini böğürtlen ile yapılan reçellerin faydası oldukça fazladır....

Piknik Reçel Piknik Reçel
Piknik Reçel, elverişli olgunlukta, sağlam, yıkanmış, sapları ve varsa çanak yapraklan ayıklanmış, gerektiğinde çekirdekleri çıkarılmış bütün, yarım veya daha küçük parçalar...

Piknik Reçel Piknik Reçel
Piknik Reçel, elverişli olgunlukta, sağlam, yıkanmış, sapları ve varsa çanak yapraklan ayıklanmış, gerektiğinde çekirdekleri çıkarılmış bütün, yarım veya daha küçük parçalar...

Tahin - Pekmez Tahin - Pekmez
Tahin, çok yağlı besin maddesi olarak kolay sindirilebilir ve besleyici bir gıda maddesidir. Mutfaklarımızda doğrudan kullanılmaz. Fakat, diğer malzemelerle birlikte katkı...

Çiçek Balı Çiçek Balı
Bitkilerden topladıkları nektar ve salgılardan bal yapan arıların 20 milyon yıldır bal ürettiği...

Fındık Kreması Fındık Kreması
Çok iyi bir enerji kaynağıdır, vücuda güç ve enerji verir, beden ve zihin yorgunluğunu...

Türk Lokumu Türk Lokumu
Lokum, su, şeker, nişasta kullanılarak yapılan bir Türk...

Doyum Helva ve Reçelleri